Wednesday, April 09, 2008

S'acaba la bona vida!

Doncs si... després de gairebé 3 mesos de comoditat absoluta als braços de la hospitalitat repetidament demostrada pel Bill i la Virginia, disfrutant de sofà, piscina i tranquilitat, ens llancem de nou a la carretera a patir estrés, calor, fred, pluja, incomoditats, picades de bitxos, bateries que s'acaben, neveres que no congelen, i tota la pesca.

Però com mola, eh? :-D

Arriba el moment, tant esperat i preparat, d'agafar el relleu dels últims conductors de l'ambassador (que així anomenen a la fragoneta que conduirem), i portar-la a bon port durant dos mesos, tot resseguint, més que menys, la costa nord-est d'Austràlia des de Darwin fins aquí, a la Gold Coast. A la barra de la dreta, a dalt de tot, hi teniu un bonic, colorit i estressant banner que enllaça amb el journal que escriurem durant aquests dos mesos. Teòricament hem d'escriure 3 entrades per setmana, així que hi haurà informació fresca tot sovint.

Això no voldrà dir, en absolut, que aquest blog quedarà abandonat durant aquests mesos, al contrari. Degut a que hem d'escriure igualment, i probablement serà la Tiffany qui prengui les regnes d'escriure majorment allà, ja que ja hi està molt embalada, entre bambalines em dedicaré a, per l'elegit públic catalanoparlant, comentar el que passa rere la nostra imatge pública.

Però hi haurà molt de temps per comentar el que passarà durant aquesta aventura, millor que ens concentrem ara en explicar les no moltes coses que han passat durant aquests últims dies aquí.

Per començar, i com sempre passa quan tens un temps límit, aquests últims dies hem (i particularment, he) anat força estressats. Els projectes començats setmanes enrere tenien de límit per estar acabats ara, i he hagut de córrer perquè això es complís. De totes maneres, ho hem aconseguit, i estic orgullós de presentar-vos http://www.going-nomad.com, una pàgina centralitzadora de recursos per una vida nòmada satisfactòria. De fet, encara no la he aconseguida del tot, aquesta vida nòmada satisfactòria, i us diré que l'he feta per mi més que per ningú més. Els recursos i consells que dóna em són totalment aplicables, i és la pàgina que necessito per assolir aquests objectius.

Tal i com dic en una frase per allà, que m'ha quedat tota bé, ella, espero que hi trobis respostes si tenies preguntes; i espero que hi trobis preguntes si encara no en tenies.

Quin paio!

Un pantallasso de presentació no li farà cap mal!


Molts de vosaltres, però, ho sé, heu sigut envaïts a mails aquests últims dies, i tot això que dic ja ho sabeu, però vaja, que ho hem de posar aquí for the record!

A la tornada de la furgo, desvelarem nous projectes que tenim entre mans, amb el sà objectiu de subjugar la internet el més aviat possible. :-)

La veritat és que estic assegut davant del notepad sense saber gaire què explicar... la setmana ha sigut de preparacions i d'acabament de projectes més que de res més, així que no hem fet gran cosa a destacar.

Així que saps què? Tampoc és qüestió d'escriure per escriure (ah no?), i deixarem el post així ben curt. No sense incloure aquesta magnífica foto d'una (altra) mantis al jardí... però ostres! Són fotogèniques les ties, eh!


I us deixo ja. En unes hores agafem un avió de nou cap a Darwin, on demà mateix recollirem la fragoneta. Així que el pròxim post ja serà des d'algun lloc a la carretera, algun lloc que estarà per veure. Recordeu (un cop més, si) que podeu seguir, en anglès, el nostre journal oficial, a http://journals.worldnomads.com/allwelcome. Que sapigueu que ja hi hem pujat, fins i tot, el nostre primer video... un video que podria afegir aqui també, però que no ho faré per així obligar-vos a clicar els links :-)

Apalis doncs!!

Sort per nosaltres! Ens veiem on the road!

5 comments:

Anonymous said...

tius!! mooolt bon viatge, disfruteu el nòmadisme i ja us aniré llegint! :)

una abraçada gegant

p.d: quin fàstic l'animaló del jardí...

Anonymous said...

bert vull que sigui agost ja!!!!

bert said...

L'animaló del jardí mola catxo! :-)
I l'agost està a la vuelta de la esquina! !

Anonymous said...

M'agrada el concepte de Going Nomad, li faré una ullada aquest vespre aviam si puc treure quelcom útil per nosaltres.

bert said...

Me n'alegraria que en traguéssiu algo útil per vosaltres, per això està!

I no només això... si teniu alguna informació que creieu que pot ser útil (i segur que la teniu), no dubteu a comunicar-me-la i ho ampliaré així que pugui!

Gràcies!
Albert